105930
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / współaut. Eugeniusz Pijanowski. - Wyd. 7. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2000. - 582, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie)
Status dostępności:
Wypożyczalnia (ul. Siennieńska 54)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W/66/69, M/6 (2 egz.)
Czytelnia - Filia nr 1
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna Bibliogr. s. 563-565. - Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej